Нашата история

Винартист е семеен бизнес, с единствената цел да превърнем хобито си в препитание. Екипът има общо над 20 години търговски и бизнес опит в България и чужбина. Свързва ни страстта към виното – да го произвеждаме и пием. 

Идеята за Винартист се появи, след като осъзнахме, че в България има една аудитория, която не е представена добре – това са хората, които правят домашно вино, но са безкомпромисни с качеството, и искат да го направят като хората. Ние се стремим да предложим услуги и продукти на тези хора, на Вас, за да постигнете един прекрасен краен продукт, и пътешествието да си е заслужавало. 

Обратно на народната мъдрост, за хубаво вино не трябва само грозде. Напротив, трябват качествени дрожди, ензими и много други неща, които да осигурят една лесна и безпроблемна ферментация. Допълнително винопроизводството изисква постоянен биологичен и химичен надзор, за да се уверим, че процесите се случват с унисон с нашите желания. И не на последно място е хигиената. Виното харесва чистотата. И ние сме длъжни да го осигурим. 

Продуктите, които ще намерите на сайта ни са избрани не само по ценови критерий – напротив. Нашият асортимент се състои от професионални енологични продукти, както и оборудване за домашното винопроизводство. Ние ще Ви предложим прекрасно съоотношение между цена и качество, но качеството е критерият с по-голяма тежест. Успяваме да постигнем това, като пригодим професионалните добавки към нашите клиенти. На сайтът ни можете да закупите добавки, които са дозирани за количества започващи от 100л нагоре. По този начин не трябва да плащате за нещо, което няма да използвате. 

Екипът на Винартист също произвежда вино. И винаги използваме нещата, които продаваме, за да можем да дадем истинската обратна връзка и съвет, а не само да четем брошури и да даваме суха теория и фактология на нашите клиенти. И тук идва моментът да споделим една от мечтите си с Вас. 

Ние искаме Винартист да стане сайт, където да можете да научите нещо ново, да откриете решение на моментен проблем, или да видите как другите хора като Вас се справят с препятствията на хобито ни. Можете да следите нашия блог, за да научите последните новини около Винартист, и нашите успехи и неволи с винопроизводството.