УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Доставката на поръчани продукти от Vinartist.bg се извършва чрез куриерска компания Еконт до посочен от Вас адрес или офис на куриера. Ние доставяме в рамките на България, като за целта е нужно по времето на поръчка да предоставите адрес за доставка.

СРОКОВЕ

Всички поръчки на налични артикули до 15:00 в работни дни ще бъдат изпратени в същия работен ден. В случаи, в които артикулите не са налични, ние ще Ви уведомим чрез телефонно обаждане.

ЦЕНИ

Всички цени са в български лева с включен ДДС. Според големината на поръчката и различните продукти, цената се калкулира при финализиране на поръчката на сайта на Vinartist.bg.  Вие можете да избере следните опции за доставка: Доставка до офис на Еконт: при поръчка, моля да упоменете кой офис би ви бил най–удобен за доставка. Доставка до адрес: можем да организираме доставка до адрес на клиента.

ИЗКЛЮЧЕНИЯ

Всички извънгабаритни и/или чупливи стоки са изключение от горните условия на доставка. Всяка поръчка ще бъде разглеждана индивидуално, за да можем да Ви предложим най–добрите условия за доставка. Стоки, които са изключение са обозначени на сайта ни като извънгабаритни такива.